MamaMassage®-LITE

149,00  sis. alv 24%

MamaMassage LITE Online -versiossa pääset tutustumaan äitiyshieronnan perusteisiin. Verkkopohjainen koulutus sisältää luentoja raskausajasta sekä synnytyksen vaikutuksesta kehoon. Tutustumme hieman myös vatsalihasten erkaumaan ja vatsan alueen käsittelyyn sekä lantionpohjan rakenteisiin ja toimintaan.

Kuvaus

MamaMassage LITE Online -versiossa pääset tutustumaan äitiyshieronnan perusteisiin. Verkkopohjainen koulutus sisältää luentoja raskausajasta sekä synnytyksen vaikutuksesta kehoon. Tutustumme hieman myös vatsalihasten erkaumaan ja vatsan alueen käsittelyyn sekä lantionpohjan rakenteisiin ja toimintaan.

Online-koulutuksesta saat hyvät lähtökohdat raskausajan hierontaan sekä lähtökohtaisesti ajatusta synnytyksen jälkeisen palautumisen edistämiseen. Voit hyödyntää koulutuksen oppeja muihinkin asiakkaisiin kuin äitiyspuoleen, joten sovella ihmeessä oppimaasi – ja myös sitä mitä jo osaat!

Mikäli äitiyshierontakärpänen puraisee, voit jatkaa MamaMassagen kokonaisversioon, joka sisältää lisää verkkomateriaalia sekä kaksi lähipäivää valitsemassasi sijainnissa ja ajankohdassa. Yleensä koulutukset pidetään Oulussa ja Helsingissä. Kokonaisversiossa sukelletaan syvemmälle mm. palauttavaan käsittelyyn, arpikäsittelyyn sekä tietysti raskaushierontaan. Lähipäivissä käydään koko keho läpi ja opitaan erilaisia metodeja ja keinoja. LITE-versiossa saat myös muutaman ohjevideon, joiden pohjalta voit tarjota jo äitiyshierontaa.

Mitä?

Online-koultus sisältää videoluentoja sekä demovideoita. Luennot sisältävät teoreettista ja käytännöllistä tietoa raskausajasta, synnytyksestä palautumisesta, vatsalihasten erkaumasta ja lantionpohjasta. Demovideoilla käydään läpi mm. faskian käsittelyä, alaselän ja quadratus lumborumin käsittelyä, lantion alueen liikehoitoa sekä vatsalihasten käsittelyä. Materiaalipankista löydät valmiit esitietolomakkeet. Koulutuksen materiaalin opiskeluun on hyvä varata aikaa puolesta yhteen työpäivää. Materiaali on käytössäsi 6 kuukautta.

Kenelle?
MamaMassage LITE Online on tarkoitettu manuaalisen käsittelyn ammattilaisille; koulutettu hieroja, fysioterapeutti, osteopaatti.
Laitathan koulutusta lunastaessasi ”lisätiedot” -viestikenttään myös JulkiTerhikin rekisteröintinumerosi.

Huomaathan, että LITE koulutus ei sisällä oikeutta MamaMassage nimen/nimikkeen käyttöön. MamaMassage kokonaiskoulutuksesta saat käyttöösi MamaMassage nimen, todistuksen, logot ja muuta markkinointimateriaalia. Jatkaessasi kokonaisversioon (MamaMassage äitiyshieronnan peruskoulutus) hyvitetään MamaMassage LITEn summa koulutusmaksusta.

 

Verkkokoulutuksen lunastamiseen liittyvät ehdot:

Koulutus katsotaan lunastetuksi, kun tunnukset alustalle on luotu. 
Tunnusten luonnin jälkeen koulutuksen maksua ei palauteta, sillä materiaalit ovat saatavilla. Kun oppimisalustalle on luotu tunnukset ja ne ovat osallistujan käytettävissä, koulutus katsotaan lunastetuksi eikä sitä voi enää peruuttaa. Tunnukset luodaan 3-5 arkipäivän kuluessa ostoksesta.
Koulutusmateriaali on käytössä 6kk ostopäivästä.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Koulutuksen materiaali on tarkoitettu vain koulutuksen lunastaneille. Koulutuksen materiaalia ja koulutusalustan tunnuksia ei saa jakaa kolmansille osapuolille.
Koulutusmateriaali on SatuKoo/Satu Korkeamaan omaisuutta, joka annetaan koulutuksen lunastaneen henkilön käyttöön opiskelutarkoituksena. Materiaalin kopioiminen sekä luovuttaminen ja näyttäminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Mikäli tietoon tulee rikkomus, veloitetaan koulutusmaksu kokonaisuudessaan sen hetkisellä hinnalla niiltä henkilöiltä, jotka ovat materiaaliin ilman koulutuksen lunastamista päässeet käsiksi.

Lunastamalla koulutuksen verkkokaupasta hyväksyt ehdot.


(ehdot päivitetty 29.3.2023)

Lisätiedot

Koulutus

Koulutus: ONLINE

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MamaMassage®-LITE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *